Santiago de Compostela 2002

In Oudewetering aangekomen schuil ik achter een huis en denk waar ben ik aan begonnen. Regen en harde wind, waar moet dat heen met nog 2485 km voor de boeg .Na verloop van 20 minuten lijkt het iets droger en ga ik verder. Echter niet voor lang, bij de watertoren in Roelofarendsveen komt het water met bakken uit de lucht en is de eerste koffiestop een feit. Na 3 kwartier ga ik toch maar weer op de fiets want het doel is vandaag op z`n minst Breda. Bij het viaduct van Nieuwe- Wetering schuil ik weer en neem hier het besluit, zodra het droog is ga ik naar huis. Het is half twaalf en ik ben geen barst opgeschoten. Het lijkt wat beter met het weer dus op naar huis. Kijk ik richting Leiden zie ik daar een strook blauwe lucht. Dit is het teken om door te gaan.

Nog meer foto’s:
https://photos.app.goo.gl/rzm7WtoxVBAi8bgF8